[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”32″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1521706937976{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][text_with_icons style=”style_two” columns=”three_columns”][text_with_icon icon_type=”fontawesome_icon” font_awesome_icon=”fas fa-question” title=”Miksi?” text=”FI LKV sai alkunsa perinteisen kiinteistönvälitystoiminnan palkkiorakenteiden tarkastelusta. Miksi asiakkaan pitäisi maksaa merkittävästi eri suuruisia palkkioita myytävän asuntokohteen kauppahinnasta riippuen?
Mielestämme meidän velvollisuutemme on vastata toimintamme tehokkuudesta, eikä vierittää ylisuuria palkkioita asunnon myyjän eli toimeksiantajamme maksettavaksi.” read_more_text=”” read_more_link=”#”][text_with_icon icon_type=”fontawesome_icon” font_awesome_icon=”fas fa-question” title=”Miten?” text=”Meidän tehtävämme on myydä asiakkaan toimeksiannosta asunto-osakkeita ja kiinteistöjä mahdollisimman tehokkaasti ja oikeaan hintaan myyjää ja ostajaa palvellen.” read_more_text=”” read_more_link=”#”][text_with_icon icon_type=”fontawesome_icon” font_awesome_icon=”fas fa-question” title=”Palkkiomme?” text=”Teimme palvelumme hinnoittelun asiakkaillemme ja meille yksinkertaiseksi. Palkkiomme toteutuneesta kaupasta on kaikille sama, myytävästä kohteesta tai kauppasummasta riippumatta, 2999 EUR (sis. ALV). Mielestämme hinta on reilu sekä asiakkaalle että meille. Säästyneellä välityspalkkiolla teetät asuntoosi vaikkapa remontin tai viet perheesi aurinkoiselle lomamatkalle, valinta on sinun.” read_more_text=”” read_more_link=”#”][/text_with_icons][vc_empty_space height=”32″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1466461191294{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1746″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]FIN LKV

 Oy – Uuden ajan asunnonvälitystä, reilusti ja edullisesti.

FIN LKV sai alkunsa perinteisen kiinteistönvälitystoiminnan palkkiorakenteiden tarkastelusta. Miksi asiakkaan pitäisi maksaa merkittävästi eri suuruisia palkkioita myytävän asuntokohteen kauppahinnasta riippuen?
Mielestämme meidän velvollisuutemme on vastata toimintamme tehokkuudesta, eikä vierittää ylisuuria palkkioita asunnon myyjän eli toimeksiantajamme maksettavaksi.
Teimme asian asiakkaillemme yksinkertaiseksi:

Meidän tehtävämme on myydä asiakkaan toimeksiannosta asunto-osakkeita ja kiinteistöjä mahdollisimman tehokkaasti ja oikeaan hintaan myyjää ja ostajaa palvellen. Palkkiomme toteutuneesta kaupasta on kaikille sama, myytävästä kohteesta tai kauppasummasta riippumatta, 2999 EUR (sis. ALV). Mielestämme hinta on reilu sekä asiakkaalle että meille. Säästyneellä välityspalkkiolla teetät asuntoosi vaikkapa remontin tai viet perheesi aurinkoiselle lomamatkalle, valinta on sinun.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Compare listings

Compare